Förvaring med stil - Hallen

Vad kan vara mer välkommet än att tio minuter innan gästerna anländer hitta en låda att stoppa ner störande saker i som man glömt att städa undan? Och om lådan i fråga dessutom är snygg och ger rummet en extra dimension? Ja, då är det enkelt. Vi tycker att alla ska ha råd med bra heminredning, därför vill vi tipsa er om dessa prisvärda, smidiga & snygga hallmöblerna. Skapa nytt utrymme med smidiga förvaringsmöbler från My Mall. Dessutom kan dessa möbler användas med alla våra möbler tack vare dess klassiska design med rena & enkla linjer. Ta dig en titt efter vad just du söker!

Skoskåp & bänkar

Att inreda & organisera på ett snyggt & smidigt sätt i hallen kan vara svårt, speciellt när man vill att skorna ska kunna torka ordentligt & få den ventilationen de behöver samtidigt som man vill ha en prydlig & ren hall. Vi vill därför tipsa dig om skoskåpen som ger dina skor den ventilation och det utrymme de behöver för att hålla sig fräscha längre samtidigt som det skapar ordning & reda. Många av skobänkarna har även en dyna till som man kan slå sig ner på när man väntar eller skall sätta på sig skorna. Tack vare den snygga, klassiska & stilrena designen samt den praktika anordningen passar sig dessa möbler in alldeles utmärkt till övrigt möblemang. 

Tamburmajorer & mulitfunktionella möbler

Här finner du vanliga tamburmajorer, klädhängare men även de multifunktionell hallmöbelerna! Spana in de kombinerade klädhängarna med skoställ & bänk som dessutom är superenkla att montera! Alla delar är numrerade och det medföljer nödvändiga verktyg och detaljerade instruktioner som hjälper dig att enkelt ställa in detta. Med sin enkla och klassiska design blir dessa hallmöbler ett fint tillskott i alla hallar eller rum som behöver mer förvaringsutrymme!

Sidobord med förvaring

Tack vare de snygga, klassiska & rusika sidoborden med förvaring kan du på ett smidigt sätt piffa till hallen och samtidigt skapa ytterligare förvaringsutrymme för bland annat nycklar, mössor, handskar eller kanske solglasögon! På My Mall har vi ett stort utbud av förvaringsmöbler i olika stilar, färger & storlekar - allt för att du ska hitta något som passar just dig!